Beoordelingen van Thaise Tafel Hilversum

Recente recensies

5.0
S.
gisteren
Marieke
20 september 2021

Beste Thai van Hilversum. Again and again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Verhoef
19 september 2021

Heerlijke gerechten en snelle vriendelijke bezorging. Ook top dat je zelf kan kiezen voor grotere of kleinere portie. Ik had massaman en viskoekjes, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
16 september 2021
Hanneke
13 september 2021

Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
13 september 2021
Yvonne
11 september 2021

Niets anders dan lof!! De smaak van de gerechten is heerlijk; goed gekruid. Goede porties. De service is enorm goed! Altijd op tijd (of zelfs eerder). De gerechten zijn netjes verpakt en goed op temperatuur. En de jongens die de bestelling langs brengen zijn uitermate vriendelijk. 5 sterren meer dan waard!

E
10 september 2021

Meestal snel, altijd lekker

E
7 september 2021

Altijd heerlijk

Jorom
5 september 2021
Nicole
4 september 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd.

Emma
2 september 2021

Heerlijk! Kan misschien iets sneller bezorgd worden, maar lekker eten kost tijd!

Eveline
30 augustus 2021
Jesse_janssen14@hotmail.com
27 augustus 2021

Zoals altijd een supersnelle bezorging en heerlijk eten. We hebben inmiddels bijna het hele menu van Thaise Tafel een keer gehad, maar het blijft enorm lekker. Complimenten!

Sue
26 augustus 2021
Tim
26 augustus 2021
Eric
24 augustus 2021

Erg lekker. Ruime portie. Snelle bezorging.

Suzanne
22 augustus 2021

Heerlijk eten, prima gekruid en royale porties. De kipsaté is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie
21 augustus 2021

Gewoon weer heerlijk

C. Fisser
20 augustus 2021

Het eten is lekker en vers en het werd bezorgd exact op het tijdstip dat het besteld was. Dat is op zich wel knap! Heerlijk eten voor een goede prijs.

Emma
19 augustus 2021
Mirjam
2 augustus 2021

In het begin (ik bestel inmiddels al een aantal jaar) vond ik elke maaltijd van Thaise Tafel geslaagd. Vervolgens, sinds afgelopen jaar, meermaals meegemaakt dat er toch tofu bijgedaan werd, ondanks mijn opmerking dit niet te doen, of werden cashews niet toegevoegd, of was bijvoorbeeld het eten niet echt pittig, terwijl dit wel bij het gerecht hoort. De afgelopen paar keer is het weer structureel goed. Smaakt klopt, cashews zitten erbij, geen tofu. Heel fijn. De bezorging is altijd top. Niet alleen omdat de maaltijd altijd binnen aanzienlijke tijd bezorgd wordt, maar de bezorgers zelf zijn stuk voor stuk prettig en vriendelijk. Aanrader dus :)

Diana
2 augustus 2021

Meer dan lekker, hier komen wij zeker terug!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen Karsdorp
1 augustus 2021

Heerlijk eten, mooie porties en netjes verpakt! :-) Als je op de website aanklikt voor een bepaald gerecht om te weten wat er nog meer bij zit (lees verder...), moet je eerst verder selecteren alsof je het wil hebben om dan pas het hele verhaal te zien. Dat is een beetje omslachtig. Ook duurde het even voordat we begrepen, dat je de vegetarische basis kunt aanpassen naar kip, rund enz. zonder dat het meteen "extra" kip wordt. Voor de rest is't eten allemaal heerlijk en het heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding.

Tim
31 juli 2021

Heerlijk!

Fiona
25 juli 2021

We hebben weer gesmuld van onze maaltijden, lekker op tijd en goede temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 juli 2021
Sophie
24 juli 2021
Nicole
23 juli 2021

Yummie!

Nathalie
20 juli 2021

Was weer heerlijk

EL
19 juli 2021

altijd lekker en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
19 juli 2021

Het was heerlijk en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Hoven
18 juli 2021

Prima dit eten is een aanrader voor herhaling vatbaar, Thaise Tafel het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin Jongerden
17 juli 2021

Ik heb weer genoten van mijn green curry en viskoekjes. Alleen zaten er deze keer geen Thaise aubergines in het gerecht, die ik juist zo lekker vind. En die ook in de omschrijving staan. Maar geen probleem, ik heb sowieso heerlijk gegeten. Ik zie en proef ze de volgende keer vast wel weer. :)

Sonny
15 juli 2021

Top

Anoniem
11 juli 2021

Altijd goed. Simpel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brechje
10 juli 2021

Eten was weer erg lekker! 1 medium portie is meer dan genoeg.

Tim
10 juli 2021

Heerlijk!

Monique
9 juli 2021

Weer heerlijk gegeten! Bezorging op tijd

Marcelino
29 juni 2021

Was weer een lekkere maaltijd en precies op tijd bezorgd! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonny
28 juni 2021
Tim
28 juni 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
27 juni 2021

Goede portie en erg lekker en warm

Adam
26 juni 2021

Simply the best!🙂

Cherish
26 juni 2021

Eten was zoals altijd weer heerlijk! Dank!

Olga
20 juni 2021

Het was weer heerlijk. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
19 juni 2021

De phad med ma-muang was weer heel goed. De smaak van de Paneang curry is heerlijk, maar de portie leek niet large maar medium en de saus leek dit keer dunner dan anders.

Daniël
18 juni 2021

Blijft voor herhaling vatbaar wat ik ook neem.

J Hoven
14 juni 2021

Heerlijk snel bezorgt en lekker warm wij zijn zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soe
14 juni 2021
E. P.
11 juni 2021

Het was snel bezorgd, heel goed warm en buitengewoon lekker!

Marion Zuidam
6 juni 2021

Goede kwaliteit voor een goede prijs. En een snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar!

Anoniem
6 juni 2021
SAS
6 juni 2021

HEERLIJK

Sonny
5 juni 2021

Top!

GT
5 juni 2021

TOP Phad Thai tofu!!

Yvonne
3 juni 2021

goede avond we waren heel tevreden met onze bestelling en de qualiteit van het eten alleen een klein ding ging mis 143 was met kip geleverd in plaats van tofu :-(

Suzanne
1 juni 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd

Geer Kamerbeek
29 mei 2021

Heerlijk!

Anne
29 mei 2021

Deze keer waren we iets minder tevreden. De extra groenten waren niet te bekennen en ook waren het wel erg weinig garnalen deze keer. Smaak en bezorging wel weer prima!

Karin
28 mei 2021

Erg lekker weer allemaal en riante porties

Robin
24 mei 2021

Altijd lekker! Deze keer de green curry. Heerlijk van gesmuld. En snel bezorgd zoals altijd. Wat een luxe weer om zo’n fijn maaltje thuisbezorgd te krijgen.

a.van der vliet
24 mei 2021
Rik
24 mei 2021

Zoals altijd weer lekker! Absoluut een aanrader. De saté is een van de lekkerste die je kunt krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
24 mei 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Bestelling op tijd en echt lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordan
22 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Bianca
20 mei 2021

Snelle bezorging en erg lekkere Pad thai

Thomas
18 mei 2021

Heel chill, lekker eten!

Ed Bisel
18 mei 2021

Groenten vers en knapperig.Ruime portie’s en ook kippendij erg mals. Prima levering. Smaak mag iets pittiger maar is ook persoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
17 mei 2021

Prima eten. De kipsaté is een aanrader, gaar maar niet droog en met heerlijke pindasaus. Fijn op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
16 mei 2021

Altijd snel, warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo
16 mei 2021

Prima, goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naat
13 mei 2021

Altijd vers, heerlijk en up-to-date met status van je bestelling.

Monique
10 mei 2021

Toch verschillende keren t zelfde besteld maar dit keer niet te eten (veel te pittig) Zonde..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
10 mei 2021

Geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamerbeek
9 mei 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamerbeek
8 mei 2021

Kip saté iets te vet verder lekker! Al het andere heerlijk Bezorging perfect ,toch iets later

Peter
7 mei 2021

Vlot bezorgd en erg smakelijk!

Soe
3 mei 2021
Edith
1 mei 2021

Heerlijke saté!!!! Altijd vriendelijkecservice

Mary
30 april 2021

Delicious food 😋

Tim
29 april 2021

Altijd lekker!

Angonita
28 april 2021

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Prima portie.

Soe
27 april 2021
S.Tielrooy
27 april 2021

Eten was heerlijk en ook goed warm alleen bezorging ruim een halfuur te laat vanwege drukte dat was jammer.

Sophie
18 april 2021

Weet geweldig al altijd. Lijkt wel of de Tom Yamsoep nog lekkerder is geworden.

Maarten
17 april 2021

Altijd top!

Sharla
11 april 2021

Het eten is heerlijk, goede temperatuur en goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
11 april 2021

Ik bestel nergens anders meer kipsaté... Want hier is het echt het lekkerste. Ook fijn dat een bepaald pittig gerecht minder pittig gemaakt kon worden naar wens! Thank you :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
11 april 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cherish
11 april 2021

Heerlijk! Zoals altijd :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
11 april 2021

Was weer heerlijk de gele curry met garnalen en gebakken rijst is mijn favoriet!

Ejb
10 april 2021

Prima!

Jeffrey
9 april 2021

Geweldig eten en zeer constant. Zo als Thais moet zijn proef je alle heerlijke kruiden. Super nette zaak en hele aardige heer en dames. Aanrader!

Jeroen
9 april 2021

klasse als altijd!

Lindy van der Vecht
6 april 2021

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Suggestie: maak een mix met kleine gerechtjes voor 2 personen. Thaise rijsttafel zeg maar ♡

Bas
6 april 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd zoals beloofd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Joost Bodewes
5 april 2021

Kwaliteit van het eten uitstekend, maar moest dit keer bijna twee uur wachten op mijn bestelling. Ik moest zelf bellen waar mijn bestelling bleef, dat maakt het voor mij erger. Als het restaurant zelf had gebeld dat het langer zou gaan duren, dan zou dat de situatie verzachten. Geen goede beurt van dit restaurant!

Chermene
5 april 2021

Heeeerlijk!!!

Edwin
4 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
4 april 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
4 april 2021

Echt heel erg lekker! Mooi verpakt, knapperige groenten, volle authentieke Thaise smaken en luchtige rijst. Heel lekker!

Barbara
3 april 2021

Het was weer lekker genieten! De saté was vergeten, zij namen hier zelf contact met ons over op en werd even later alsnog bezorgd met als verrassing nog 3 loempia’s! Heel vriendelijk!

Eva
2 april 2021

Ruime porties, smakelijk, vers, warm en snel bezorgd. Het was weer heerlijk!

Samantha
1 april 2021
ellen
30 maart 2021

Altijd weer lekker en goede bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ashley
28 maart 2021
Maarten
26 maart 2021

Altijd goed!

JK
26 maart 2021
Chris
25 maart 2021

Super eten

Joy
23 maart 2021

Het beste Thai in Hilversum. Altijd heerlijk!

Puijman
22 maart 2021

Voor de tweede keer valt het eten mij tegen. Deze keer te weinig groenten en papperige noedels. De eerste keer nr. 42 met kousenband. in plaats van knapperige kousenband waren het net bonen uit blik. Altijd goed gegeten bij Thaise tafel nu 2x niet.

Cat
22 maart 2021

Altijd lekker. Superverse groente. Snel geleverd, ondanks zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merove
22 maart 2021

Heel fijn dat het eten heerlijk is en dat ze veel en duidelijk communiceren. Verwachte levertijd enz.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelleke
20 maart 2021

Weer heerlijk gegeten

Soe
20 maart 2021
Eric
19 maart 2021

Duurde wel lang tussen bestelling en levering. Wel conform aangegeven tijd

Van der linden
19 maart 2021
Ilse
19 maart 2021

Heerlijk.

André Buik
17 maart 2021

Altijd prima op tijd, warm en erg lekker. Echt een aanrader! Veel keus!

Yoram
14 maart 2021

Na veel goeds te hebben gehoord over het eten van de Thaise tafel besloten we ook maar eens hier eten te bestellen. Wat een spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan! Het grote en diverse menu heeft voor ieder wat wils, en doordat bij elk gerecht de allergenen zijn aangegeven, on ik ondanks mijn notenallergie genieten van het heerlijke eten! Het formaat van porties is ook royaal, drie voorgerechten voor twee personen was al behoorlijk vullend. Zeker een aanrader, en niet de laatste keer dat wij hier eten zullen bestellen!

wiria
13 maart 2021

atijd lekker, altijd snel

Pim
12 maart 2021

Heerlijk!

Chantal
12 maart 2021

Lekker!

Ldj
12 maart 2021

Food was amazing as always. Delicious red and green curry!

Ellis
11 maart 2021

Top!

Fiona
9 maart 2021

Het gerecht was weer superlekker

sas
7 maart 2021

Heerlijk

Erik Ultee
6 maart 2021
Tim
5 maart 2021

Twee uur vantevoren besteld, maar half uur te laat bezorgd, maar begrijpelijk door drukte! Het was wel weer superlekker!

Louisa
2 maart 2021

Heerlijk gegeten 👍🏼

Kamerlingh
28 februari 2021
Joost
28 februari 2021
Sor
28 februari 2021

Wederom top!

M.
26 februari 2021

Eten was koud en smaakloos

Naomi
24 februari 2021

Door vrienden uit Hilversum bekend geworden met de gerechten van Thaise Tafel. Nu rij ik rustig op en neer vanuit Huizen om mijn favoriete gerecht te halen. Ik kan met gemak 2 dagen van 1 portie eten. Altijd smaakvol, vers, zalig en absoluut een traktatie als ik het weer ga eten. Absolute aanrader! Mijn favoriet; massaman curry met tofu en cashew.

Ilaria
23 februari 2021
Mark
23 februari 2021

Heerlijk!

petra
22 februari 2021

We hebben allen heerlijk genoten. Enig was dat ik bij notitie had geschreven ingang spoed eisende hulp en het was toch bij de hoofdingang gebracht. Maar het was daardoor zeker niet minder lekker :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
21 februari 2021

De pad thai was erg lekker, ruime portie en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
21 februari 2021

Heerlijk eten, goede bezorging!

Frank
20 februari 2021

Heerlijk gegeten, beste thai uit de omgeving

Karin
18 februari 2021

Heerlijk gegeten weer!

Mustafa
18 februari 2021

Super lekker gegeten. Ruimte porties en volle smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Angelique
18 februari 2021

Heeeeerlijk eten, goede porties en vriendelijke en snelle bezorging!

Martin
16 februari 2021

Het was super lekker ! En heel goed ingepakt om mee te nemen !

Myron Wouters
15 februari 2021

Persoonlijk vind ik dit de beste Thai van Nederland. Het eten is vers, goed van smaak en lekker pittig (groene curry). Het eten komt altijd warm aan en ook bijna altijd op het aangegeven tijdstip. Ik zou iedereen dit restaurant aanraden. Super vriendelijk personeel ook. Als je een aanpassing wil (bijvoorbeeld geen noten ivm allergie) is dit ook geen enkel probleem.

Siebe
15 februari 2021

Zoals altijd werk heerlijk gegeten. Op tijd besteld en dus dan ook op tijd bezorgd, zelfs op deze drukke valentijnsdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

corwin
8 februari 2021

altijd top!

Johan van Driel
7 februari 2021

Smaak, kwaliteit prima. De bijvehorende witte rijst was echter naar mijn smaak veel te zacht gekookt.

Jeroen
6 februari 2021

Lekker eten, snelle bezorging en aardige bezorgers.

Kok
5 februari 2021

Bezorging was mooi op de afgesproken tijd. Eten was lekker en goed dat je het zelf kunt aanvullen met o.a beef en garnalen ext.

Joost
2 februari 2021

Heerlijk van smaak. Een aanrader, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lola
31 januari 2021

Heerlijk gegeten 🤩

Cha
31 januari 2021

Bijna twee uur gewacht op een gerecht van 1 persoon vind ik buiten proportioneel!

Soe
30 januari 2021

Met liefde bereid, op tijd, verzorgde uitstraling, lekker, kortom Nog een keer dus!

MS
29 januari 2021

Heerlijk!!

Angelique
29 januari 2021

Heerlijk eten en goede porties.. vriendelijke bezorging en op tijd! Top dus!

ineke
29 januari 2021

deze keer was het eten weer lekker, het heeft even geduurd eer ik weer bestelde bij jullie omdat het de vorige keer onverzorgd en ver beneden jullie standaard ! Gelukkig is het weer goed !

Ilse
29 januari 2021

Heerlijk!! Fijn dat jullie ook verse groente gebruiken

Ellis
29 januari 2021

Zoals altijd heerlijk eten met zorg bereid en op tijd aan huis geleverd👌

Ellis
26 januari 2021

Iedereen heeft heerlijk gegeten!

An
25 januari 2021
Marieke
25 januari 2021

Iedere keer opnieuw weer zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewald
24 januari 2021

Heerlijk gegeten en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee
24 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Vera
23 januari 2021

We hebben allen heerlijk gegeten. Lekkere curry! Goede loempiaas en stir fry. Hier ga ik zeker nog is bestellen

Erik Ultee
20 januari 2021
Christine
19 januari 2021

Heerlijk gegeten, ruime porties, goede smaak, niet te scherp (hoewel voor de echt liefhebbers mag het pittiger)

Rene
19 januari 2021
Louisa
19 januari 2021

Weer heerlijk gegeten, voor Thais eten moet je echt bij de Thaise tafel zijn, top 👍🏼

AN
18 januari 2021

Before time delivery. Friendly delivery person. And last but not the least the food. Quantity of food - very good Quality of food - very good Price - good Variety in menu - very good - same main course dish available in medium and large quantities and dishes range from non spicy, spicy and very spicy. Recommended. I will be ordering again. One feedback about menu - it would be helpful if more details are provided in menu (information if the protein of the dish would be raw/baked/fried)

Edwin
18 januari 2021

Zoals altijd weer lekker!!

Annemaj
17 januari 2021

Geweldig! Bestel hier 2 keer per maand en stelt nooit teleur. De kwaliteit is zeker de beste van Hilversum en omstreken. Echt een enorme aanrader!

Walter
16 januari 2021
Chantal
16 januari 2021

We hebben meer dan 2 uur moeten wachtten. Eten was goed maar voor ons niet nog een keer.

Lukas
15 januari 2021

2 uur wachten

Jana de Blom
12 januari 2021

Heerlijk!

Wt
11 januari 2021

Heerlijk, iedere keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mol
10 januari 2021
Maarten
10 januari 2021

Gewoon heerlijk! Gaan we vaker doen

Esther
9 januari 2021

Heerlijk gegeten. Groenten knapperig. Rijstnoedels waren anders dan voorheen, nu ook lekker maar de witte gebakken noedels van eerder toch lekkerder! Zeker weer voor herhaling vatbaar

Lous K
8 januari 2021

Voor het eerst een online bestelling geplaatst. Dat doen we niet nogmaals. Ter plaatse bestellen en ophalen is lekkerder. Het eten, de loempia's en soep, zijn dan krokant en echt heet. Normaal gesproken lopen we altijd en wachten ter plaatse. Dat blijven we doen!

Roos
8 januari 2021

Altijd TOP

Chantal
8 januari 2021

Lekker gegeten, zoals altijd! Minpuntje: Anderhalf uur vantevoren besteld en half uur te laat bezorgd zonder bericht.

Myron Wouterd
7 januari 2021
maud hawinkels
5 januari 2021

Heerlijk!

Sophie
29 december 2020

Voor het eerst hier besteld en heerlijk gegeten. Vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader

V. de NOS
28 december 2020

Onze bestelling kwam een uur (!) te laat. Na een kwartier wachten gepolst waar het bleef. Toen zou het nog 5 a 10 minuten duren. Dat werden er dus nog ruim 30. Gezien we bij een mediabedrijf werken, en we bijna weer op zender gingen was dit niet prettig. We hebben niet relaxt kunnen eten. Heb zelf het idee dat onze bestelling 'kwijt' is geraakt, want dit is niet hoe ik Thaise tafel ken.

Saskia
27 december 2020

Jammer het was verkeerde bestelling had pad thai garnalen besteld..maar kreeg met biefstuk

Tim
22 december 2020

Altijd lekker!

Victoria
22 december 2020

Het duurt altijd even voordat het eten er is bij Thaise Tafel, maar het is elke keer het wachten waard. Eten is altijd super vers, warm en heerlijk. Een van de beste plekken in Hilversum!

Samantha
21 december 2020

Je kan me hiervoor wakker maken! Vooral de groene curry is favoriet 👌

Harald Petry
21 december 2020

Eten was fantastisch qua geur en smaak en de bezorger was netjes en precies op tijd. Al met al een perfecte ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico
14 december 2020

Heerlijk eten, niks op aan te merken!

Marcelino
13 december 2020

Weer heerlijk gegeten!

Nico Broekhof
11 december 2020

Zeer smaakvol!

Linda
11 december 2020

Snelle service en heerlijk eten!

Ilse van Straten
8 december 2020

Heerlijk

ALbert
6 december 2020

curry was goed, rest wat minder

Nathalie
6 december 2020

Heerlijk van smaak, goed warm en snel bezorgd.

Mirjam
4 december 2020

Nu drie keer op rij dat mijn opmerking niet gelezen wordt. Zo jammer. Ik eet geen dierlijke producten en geen soja. Er staat zelfs met pen op de deksel geschreven geen ei en wat ligt er bovenop? Juist: ei. Zelfs LET OP erbij gezet en opgemerkt dat al twee keer eerder achtereen mijn opmerking niet is gelezen. Toch wederom niet ontvangen wat ik heb besteld. Ook zaten er geen cashewnoten bij één gerecht, terwijl ik expliciet had aangegeven deze wel toe te voegen. Voor mij voorlopig geen Thaise Tafel meer. Bezorging is altijd goed. Vriendelijke mensen stuk voor stuk. Kwaliteit van het eten is doorgaans goed, maar ook daarin merk ik al een tijdje dat het nogal verschilt. Zal ongetwijfeld te maken hebben met welke kok werkt, maar dat zou niet moeten. Hopelijk lezen jullie dit en doen jullie er wat mee ;)

Ilse van Straten
4 december 2020

Als meerdere keren besteld. Erg goed!

John
1 december 2020

Keurig op tijd klaar voor afhalen, goed ingepakt en vooral lekker.

EL
22 november 2020

Altijd lekker en op tijd!

Mischa
21 november 2020

Heerlijk eten, helaas bezorging duurde erg lang en eten wat lauw. Maar smaakte wel nog prima!

Els
20 november 2020
Roxanne
19 november 2020

Ik en mijn collega hadden pad phet besteld, maar we kregen niet de rode pittige curry die we normaliter krijgen als we dit bestellen. Het was lichter bruin en zoetig. Een keer al eerder gehad. Was oké, maar normale pad phet is beter. Ivm pauze toch opgegeten zonder contact. Oh en in collega haar rijst zat een halflange donkere haar. Gelukkig vind zij dat niet zo erg. (Ze had apart besteld maar zal t vast niet doorgeven dus doe ik t even zo)

Naat
17 november 2020

Altijd heerlijk en de kwaliteit is consistent. De viskoekjes zijn geweldig!!. Updates van je bestelstatus. Wij zijn trouwe klanten en blijven dit zeker.

Bernard
16 november 2020
Nicole
16 november 2020

Heerlijk eten. Snelle bezorging. Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
15 november 2020

Heerlijk Thais gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TG
15 november 2020

Heerlijk, zoals altijd!

Nathalie
15 november 2020

Was iets later maar het was natuurlijk in het weekend. Het eten was heerlijk!

Hartensveld Ilona
14 november 2020

Boven verwachting lekker. Echt authentiek Thais! Genoten!

Mae
14 november 2020

Super lekker! Aanrader ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wim
14 november 2020

Eten was heerlijk; wel langer moeten wachten: bestelling zou om 18:30 uur klaar zijn, maar dat werd tegen 19:00 uur.

Jk
14 november 2020
Tim
12 november 2020

Lekker!

Dik
9 november 2020

Al vaak besteld, diverse menu's en altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MB
9 november 2020

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
8 november 2020

Altijd lekker en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Ultee
8 november 2020
P Blaauw
4 november 2020

Heel constante goede kwaliteit en buitengewoon vriendelijke en keurige bezorgers.

Siebe
3 november 2020
Erik Ultee
3 november 2020
Els
2 november 2020
Bert
2 november 2020

Zoals gewoonlijk, heerlijk! Wat een beetje tegen viel, waren de sperziebonen die te gaar waren

Marcus
2 november 2020

Fantastisch

Kim
1 november 2020

The best!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
1 november 2020

Prima, smakelijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chermene
30 oktober 2020

Super lekker, vers en heel pittig voor 1 chili pepertje... desalniettemin zeker voor herhaling vatbaar.

MB
30 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten. En superfijn dat het goed wordt ingepakt en dus ook 20 min later als wij thuis aan tafel gaan, nog steeds warm is! Top ook dat duidelijk wordt aangegeven wat er in welke bak zit.

Roger
26 oktober 2020

Heerlijk, super netjes verpakt en bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eduard
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Authentiek smaak gevoel net als in Thailand zelf! Kop Kuhn Krap!! Graag tot ziens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scarlett
25 oktober 2020

Gewoon LEKKER als altijd. Beste Thai in Hilversum!

Jan
24 oktober 2020

Heerlijk gegeten, ruime porties

John
23 oktober 2020

Uitstekend, zoals altijd!

Max
18 oktober 2020

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
18 oktober 2020

Geweldige Thai zeg! We zitten bij de 6x keer afhalen en het was 6x super lekker. Tot nu toe alle gerechten die we hebben gehad. Tot volgende week :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
17 oktober 2020

Snelle bezorging, het eten was nog lekker warm en heerlijk!

Koen Helder
17 oktober 2020

Erg lekker, maar ook erg lang moeten wachten (anderhalf uur).

Fiona
16 oktober 2020

De gerechten waren heerlijk, klandizie perfect.

Jorg
11 oktober 2020

Sorry maar dit is niet goed zeg. In plaats van extra kip die ik besteld heb en extra voor betaal krijg ik minder kip en tofu! Ging er iets mis met de bestelling?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.N.Klein
9 oktober 2020

Lekker eten voor een scherpe Prijs

Julia
9 oktober 2020

Heerlijk eten! Bezorging was perfect op tijd. We hebben genoten.

Chantal
7 oktober 2020

Best Thai in town!

Caroline
7 oktober 2020

Weer heerlijk genoten! Prima prijs kwaliteit verhouding.

Els
4 oktober 2020

Heerlijk gegeten, heb wel t idee dat de portie kleiner is geworden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Rooij
4 oktober 2020

we hebben weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olga’
30 september 2020
Dirk
28 september 2020
MB
28 september 2020

Heerlijk gegeten. Ook heel fijn dat alles goed wordt ingepakt, zo is het nog lekker warm na afhalen. Is voor ons toch zeker 15 min rijden, dus complimenten daarvoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Graaf
27 september 2020

Het was weer fantastisch.. mooie verse producten!

Eva
26 september 2020

Grote porties, verse ingrediënten, heerlijke smaken!

Rob
26 september 2020
Maarten
25 september 2020

Het was weer heerlijk!

koster
22 september 2020
Erik Ultee
13 september 2020
Jurgen
12 september 2020
Wouter Hulselmans
12 september 2020

Topper

Karin
7 september 2020

Wederom heerlijk en eerder dan verwacht werd het eten bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ted
3 september 2020

Altijd super!

Jorg
2 september 2020

Heerlijke gerechten. Staat in mijn top 2 van bezorg restaurants. Mijn wens bij opmerkingen op het bestelformulier werd al meerdere keren serieus genomen.

René
2 september 2020

Het eten smaakte erg goed. Alleen was het niet warm genoeg meer. De bezorging was oké.

Kim
1 september 2020

Helemaal.top, bedankt voor de goede service!

Jean
30 augustus 2020

Heerlijk eten, ruime porties en op tijd klaar!

Isa
29 augustus 2020

De bestelling was netjes op tijd bezorgd En weer heerlijk zoals altijd.

Tim
27 augustus 2020

Best Thai in town!

Danny
24 augustus 2020

Het mag wat mij betreft"een onsje" meer zijn, maar smaak is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
23 augustus 2020
Olga
20 augustus 2020

Het was weer heerlijk.

Anne
18 augustus 2020

Omelet van 1 gerecht was vergeten. Verder weer heel goed! Vriendelijke bezorger.

Kil
17 augustus 2020

Heerlijk, best Thai in town! Ook nogperfect warm bij het bezorgen. Was zelf nog te warm om direct te eten, geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Resin
14 augustus 2020
Chantal
13 augustus 2020

Supersnelle bezorging! Wederom heerlijk gegeten! Beste Thai van Hilversum!

de Graaf
12 augustus 2020

Super lekker eten..

Angelien
10 augustus 2020

Top zoals altijd

Fre Hamel
9 augustus 2020

Heerlijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
6 augustus 2020

Heerlijk gegeten. Lekkere verse Thaise maaltijden. Prima bezorging.

Cat
25 juli 2020

Altijd lekker eten. Bezorger was er al 20 minuten voor de tijd die ik toegemaild had gekregen. Prima!

Ano Niem
25 juli 2020

Het eten was weer erg goed en ook snel bezorgd.

Marie
24 juli 2020
Maud
23 juli 2020

Was heerlijk

Sabina
23 juli 2020

Goed zoals altijd!

Tijmen de Graaf
20 juli 2020

Wij bestellen regelmatig bij Thaise tafel. Altijd tevreden tot aan nu. Het gerecht rook niet fris en smaakte apart en bosui was niet vers. Pinda’s zacht. Volgende dag ook beide last van kramp in buik/diarree

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thaise Tafel

Hoi Tijmen! Bedankt voor je review. wij vinden het jammer dat je het niet lekker vond. Hopelijk is het volgende keer beter van smaak. Ik kan je gerust stellen dat we altijd verse ingrediënten gebruiken. Ik weet niet waarom de bos ui anders voor je smaakte, misschien een fout van de kok, moeilijk te zeggen. Maar dat het niet vers is in simpelweg onwaar. Normaal reageren wij niet op dit soort dingen maar in uw geval wilde ik u helpen door de zeggen dat een tamarind allergie erg vaak voorkomt, en dat de maag problemen daar misschien door kunnen komen. Ik hoop dat dit je helpt om maagklachten te voorkomen in de toekomst. We zien je graag terug. Fijne dag.

Gert
20 juli 2020

Super lekker en medium is veel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bo
13 juli 2020

We bestellen wel vaker bij Thaise Tafel maar deze keer was het domweg niet lekker, geen sauce/knoflook bij de biefstuk/broccoli en de KaohPad was even eens smakeloos. Ook de 'herstel levering" van de biefstuk/broccoli was iets beter maar zeker niet wat we gewend waren..jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rigt
11 juli 2020
Kris
6 juli 2020

Heerlijke gerechten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Ultee
6 juli 2020
Cat
3 juli 2020

Heerlijk als altijd. Snelle bezorging. Veel verse groenten.

Ilse
1 juli 2020

Erg lekker. Ga hier zeker nog een keer bestellen.