Beoordelingen van Thaise Tafel Hilversum

Recente recensies

5.0
Linda
gisteren

Erg jammer dat sommige gerechten zijn aangepast. Prijs verhoogd maar porties kleiner!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
15 januari 2022

Was heerlijk! We hebben extra groenten besteld maar dat was eigen keuze. In de Phad zit geen groente.

Kim
14 januari 2022

Bezorging was wat later dan afgesproken. Eten was super top. Volgende keer zou het fijn zijn als ze op elk gerecht schrijven wat wat is.

Jeroen
14 januari 2022

Als altijd: bezorging snel en goed. Het eten fantastisch! Maar waarom met ingang van dit jaar de medium portie van de kaart gehaald? Prijsverhoging snap ik, maar dit totaal niet....

Cat
14 januari 2022

Het eten was flauw en de biefstuk die erin zat taai. Ben altijd erg tevreden over de kwaliteit en plaats veel positieve reacties, maar dit keer viel het tegen. Kan gebeuren. Volgende keer beter hoop ik.

Hubert
14 januari 2022

Niet slecht maar wel ‘middle of the road’, meer fastfood dan culinair. Loempia en gamba duidelijk uit de diepvries.

Ton
11 januari 2022

Niets toe te voegen! Heerlijk!!!

Oord
10 januari 2022

Heerlijk eten. Bezorgen op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
9 januari 2022

Zeer tevreden. Erg lekker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelle
9 januari 2022
Pieter-Jan
8 januari 2022

Helaas vind ik de menukaart kleiner is geworden dan de vorige, minder keus, en is de hoeveelheid eten/prijs volgens mij ook verminderd, geen large hoofdgerecht meer voor € 14,50. Groenten zouden voor mij minder gaar mogen zijn.

Eline
8 januari 2022

Weer heel smakelijk en vers. Bedankt Thaise tafel

Fiona
8 januari 2022

Het was weer smullen. De gerechten waren op tijd klaar en goed warm. Service was ook perfect., vriendelijk personeel.

Hanneke
8 januari 2022
Ron
7 januari 2022

Dat de prijzen verhoogd worden snap ik best. Maar wat ik echt jammer vind is dat er slechts nog maar 1 portie mogelijkheid is. Zo zonde dat de grotere porties van de bestellijst verdwenen is. Echt heel jammer.

Sukie
6 januari 2022
Angonita
6 januari 2022

Heerlijk eten, goed warm. Snel geleverd. Zou het prettiger vinden als groente en noodles apart verpakt wordt.

Aart Keijer
4 januari 2022

Goed eten en perfect op tijd geleverd

Suzanne
29 december 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd. Prima!

Lo
28 december 2021

A bit hit or miss. The last time we ordered we were really pleased with our meals, this time they were fairly boring and the prawn chips tasted a bit strange. Still, maybe it was just a bad night! Other times we’ve ordered we’ve been pleased

Bianca
23 december 2021
H Wieferink
20 december 2021

Eerste keer besteld. Het eten was heel smaakvol, lichte smaken en sommige gerechten best scherp maar toch proefde je ook nog gewoon smaak in plaats van alleen maar scherp (ervaringen elders). Het eten was er snel het was echt lekker warm nog dus verrassend goede ervaring. Dank!

Michael
20 december 2021
Peter
18 december 2021

De par thai was veel slechter dan anders, plakte helemaal

Bianca
17 december 2021

Wederom heerlijk gegeten na eenmalige tijd niet meer in Hilversum te zijn. Bedankt voor de goede zorgen!

Non
17 december 2021
Dennis vink
16 december 2021

Heerlijke phad Thai gegeten aanrader voor iedereen . Snelle bezorging

c wortel
14 december 2021

bij alle kip in het gerecht was nog niet gaar ,garnalen ook nog net aan , voor mij betekend dat te weinig aandacht en kans op ziek worden jammer gaat voor mij geen volgende bestelling komen

S.e.stroes
13 december 2021

Geen opmerkingen dat was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krieger
13 december 2021

Teleurstellend. Na een pauze weer eens besteld. Jammer van de goede verse ingrediënten. Het gerecht léék niet eens op Dry Curry, op de kleur na. De saus was dun vloeibaar en er zat kraak nog smaak aan! Dit zijn we van Thaisetafel niet gewend! Weet niet of we nog een bestelling zullen wagen. Jammer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
12 december 2021

Snel bezorgd, ruime heerlijke porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
12 december 2021

Het viel ons deze keer een beetje tegen helaas. Waar het normaal gesproken erg goed is was het vandaag bij 1 maaltijd alsof deze bereid was in een pan waar daarvoor iets in aangebrand was en niet goed schoongemaakt. De andere maaltijd was toch flink pittig ipv licht pittig zoals beschreven en we zijn best wat gewent. Dit was jammer. Misschien drukke avond? Andere kok? Of gewoon zo’n dag. Het zal een volgende keer wel weer beter zijn!

Nathalie
10 december 2021

Geweldige service en bezorging, fantastisch lekker eten! Dit was de 1e keer dat ik hier bestelde maar zeker volgende keer weer! Top.

Caroline
9 december 2021
TS
8 december 2021
Rita schoonhoven
4 december 2021

Heerlijke maaltijden en perfect op tijd bezorgd!

Bayronn Kerk
2 december 2021

Het is heerlijk. Alleeen de geur van de noodles verpest het wat het minder lekker maakt

Erik Ultee
30 november 2021
Peter wortel
29 november 2021

Het eten en de bezorging is altijd van top kwaliteit en altijd op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haas
28 november 2021

Heerlijk, als altijd!

Ilse
28 november 2021

Heerlijk, netjes, op tijd en warm.

Marie-Louise
28 november 2021

Heerlijke maaltijden, goede service! Sommige wilden met stokjes eten maar die zaten er niet bij.

Jana de Blom
26 november 2021

Bezorging was prima, mooi op tijd. Het eten viel behoorlijk tegen, niet gewend van Thaise Tafel. Broccoli was te rauw en te hard. Biefstuk zat een rare smaak aan en er zat erg weinig saus bij. De rijst was wel lekker.

Lies
26 november 2021

Elke keer weer heerlijk eten van de Thaise Tafel! Alles keurig en netjes verpakt! Goede service!

Manna Rijnders
22 november 2021

Heerlijk gegeten, mooi optijd gebracht. Soep was zelfs nog heet. Ga er nog een dag van genieten want niet alles ging op..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
19 november 2021

Altijd goed!

WT
14 november 2021

Heerlijk, elke keer weer!

Ej
14 november 2021

Altijd goed, bezorging op tijd !

Vera
13 november 2021
Eva
11 november 2021

Beste Thai in Hilversum! Vooral de curries zijn erg goed. Bezorging op tijd en altijd super vriendelijk. Ik bestel hier regelmatig.

Piene kol
9 november 2021

Heerlijk, stipt en betaalbaar

Robin Jongerden
9 november 2021

Ik bestel meestal hetzelfde gerecht, namelijk de Green Curry. (Stond voorheen op het menu als 'kaeng keo waan', als ik het goed schrijf. En ook deze keer heb ik er ontzettend van gesmuld. Met viskoekjes als voorgerecht zat ik behoorlijk vol. Dus van de curry maak ik morgen een nieuwe maaltijd. Beetje kip erbij bakken en nog wat groenten en de left-over krijgt nog een 2e kans. En dat voor een medium-gerecht. Kortom: TOP!

De Rooij
8 november 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette Nagel
6 november 2021

Heerlijke gerechten en op tijd geleverd.

Ary van den Brom
6 november 2021
Visser
5 november 2021
Suzanne
2 november 2021

Prima eten, heerlijk gekruid. Ben ook dol op de kipsaté, goed gaar maar niet droog en met lekkere pindasaus! Goede service!

Sammy
1 november 2021

Op vrijdag 29 oktober een heerlijke maaltijd besteld. Rond 18.50 hebben we besteld en ik kreeg al gelijk een mail dat de geschatte bezorgtijd 19.22 zal zijn. Mooie tijd dachten we nog, maar helaas er kwam niks. Na een lange tijd gewacht te hebben ben ik maar om 20.10 gaan bellen, de man aan de telefoon kon mij vertellen dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk kwam hij om 20.30 uur. Erg laat we waren al bijna over de honger heen. De volgende dag kwam mijn overbuurman op visite en vertelde mij dat ze vrijdag een heerlijke maaltijd hadden besteld bij de thaise tafel en dat het erg snel werd bezorgd. Ze hebben om 20.00 uur besteld en laat het nou toevallig zijn dat zij ook hun maaltijd om 20.30 uur. Heel slim van de thaise tafel maar heeeeeeel vervelend voor ons. Waarom wordt er een geschatte bezorgtijd vermeld als je het niet kan waar maken. En we hebben beiden bezorgkosten en fooi betaald en dit voor een wachttijd van 1 uur en 40 min. Heel jammer dat dit moest gebeuren want

Erica
31 oktober 2021

Perfect op tijd, heerlijk en goeie kwaliteit, als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa
31 oktober 2021
Tim
31 oktober 2021
Faye
31 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Grote porties. Alleen de curry was erg waterig. Smaak was goed

Willem
30 oktober 2021

Precies op tijd geleverd de soepen waren heerlijk de kaprauw viel tegens aak en samenstelling was niet wat we kennen in Thailand

Sophie
30 oktober 2021

De Thaise Tafel maakt de Beste Thaise gerechten! Een begrip in 't Gooi! Landelijk 1 van de Allerbesten!

Edwin de Graauw
30 oktober 2021

Kwaliteit van het eten was magertjes. Bezorging duurde dramatisch lang. Anderhalf uur zitten wachten

Roger
25 oktober 2021

Bestel hier heel regelmatig. Heerlijk eten!

Rene
19 oktober 2021

Goede kwaliteit en lekker en bezorging is supersnel aardige en goede service

Kees
18 oktober 2021

Heerlijk gegeten en tijdig bezorgd. Papaja salade is echt geweldig!!

Susan
15 oktober 2021

Om 18.10 uur eten besteld en zou rond 19.15 uur bezorgd worden. Om 19.30 werden we gebeld dat de printer kapot was, maar dat het eten met 10 minuten bezorgd zou worden. Om 19.50 uur stond een zeer vriendelijke bezorger voor de deur met onze bestelling. We hadden extra groenten en extra cashewnoten besteld. Geen idee hoeveel cashewnoten er in een normale portie gaan, maar veel was het niet. Wel erg lekker en goed gegeten.

de Boer
14 oktober 2021

Enigszins teleurstellend - ivm allergie duidelijk aangegeven geen champignons, was in tegenstelling tot eerdere keren niet opgemerkt. En aangezien ik extra veggies had besteld, dus 2x champignons.

Reactie van Thaise Tafel

Het spijt ons heel erg dat we dit over het hoofd hebben gezien. Ik ga gelijk een kortingscode naar uw email toe sturen om het goed te maken. De volgende keer kunt u ook naar ons bellen dan hadden we meteen een nieuwe gestuurd!

Cherish
12 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk! Vers en netjes op tijd bezorgd. Wederom bedankt.

Monique
11 oktober 2021

Duurde ruim 80 min voordat t eten kwam(drukte zondag denk ik) En we hadden gele curry besteld maar er zaten meer aardappels in dan vlees en vis. Dus dit gerecht zouden wij niet meer bestellen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sammy
9 oktober 2021
Ros
6 oktober 2021
Yvonne
3 oktober 2021

Top eten,smaak alles en precies op tijd bezorgt ook . Echt aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naz
2 oktober 2021
M
2 oktober 2021

Zoals altijd heel lekker en goed ingepakt, dus ook na 15 min naar huis rijden nog heerlijk warm. Vriendelijk personeel.

Simeon
1 oktober 2021

Great, tasty food! They forgot to put cashew nuts in my meal that I paid extra for but other than that, great service and very friendly.

Kamerbeek
29 september 2021

Mijn biefstuk gerecht was niet helemaal echt warm en niet onbelangrijk te weinig biefstuk De biefstuk mag ook iets pittiger! Alle andere producten waren heerlijk Bezorging kan misschien meer op tijd?

Lieselotte
27 september 2021
Elgar
26 september 2021

Altijd superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sammy
24 september 2021

Was weer een heerlijke maaltijd

S.
22 september 2021
Marieke
20 september 2021

Beste Thai van Hilversum. Again and again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Verhoef
19 september 2021

Heerlijke gerechten en snelle vriendelijke bezorging. Ook top dat je zelf kan kiezen voor grotere of kleinere portie. Ik had massaman en viskoekjes, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
16 september 2021
Hanneke
13 september 2021

Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
13 september 2021
Yvonne
11 september 2021

Niets anders dan lof!! De smaak van de gerechten is heerlijk; goed gekruid. Goede porties. De service is enorm goed! Altijd op tijd (of zelfs eerder). De gerechten zijn netjes verpakt en goed op temperatuur. En de jongens die de bestelling langs brengen zijn uitermate vriendelijk. 5 sterren meer dan waard!

E
10 september 2021

Meestal snel, altijd lekker

E
7 september 2021

Altijd heerlijk

Jorom
5 september 2021
Nicole
4 september 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd.

Emma
2 september 2021

Heerlijk! Kan misschien iets sneller bezorgd worden, maar lekker eten kost tijd!

Eveline
30 augustus 2021
Jesse_janssen14@hotmail.com
27 augustus 2021

Zoals altijd een supersnelle bezorging en heerlijk eten. We hebben inmiddels bijna het hele menu van Thaise Tafel een keer gehad, maar het blijft enorm lekker. Complimenten!

Sue
26 augustus 2021
Tim
26 augustus 2021
Eric
24 augustus 2021

Erg lekker. Ruime portie. Snelle bezorging.

Suzanne
22 augustus 2021

Heerlijk eten, prima gekruid en royale porties. De kipsaté is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie
21 augustus 2021

Gewoon weer heerlijk

C. Fisser
20 augustus 2021

Het eten is lekker en vers en het werd bezorgd exact op het tijdstip dat het besteld was. Dat is op zich wel knap! Heerlijk eten voor een goede prijs.

Emma
19 augustus 2021
Mirjam
2 augustus 2021

In het begin (ik bestel inmiddels al een aantal jaar) vond ik elke maaltijd van Thaise Tafel geslaagd. Vervolgens, sinds afgelopen jaar, meermaals meegemaakt dat er toch tofu bijgedaan werd, ondanks mijn opmerking dit niet te doen, of werden cashews niet toegevoegd, of was bijvoorbeeld het eten niet echt pittig, terwijl dit wel bij het gerecht hoort. De afgelopen paar keer is het weer structureel goed. Smaakt klopt, cashews zitten erbij, geen tofu. Heel fijn. De bezorging is altijd top. Niet alleen omdat de maaltijd altijd binnen aanzienlijke tijd bezorgd wordt, maar de bezorgers zelf zijn stuk voor stuk prettig en vriendelijk. Aanrader dus :)

Diana
2 augustus 2021

Meer dan lekker, hier komen wij zeker terug!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen Karsdorp
1 augustus 2021

Heerlijk eten, mooie porties en netjes verpakt! :-) Als je op de website aanklikt voor een bepaald gerecht om te weten wat er nog meer bij zit (lees verder...), moet je eerst verder selecteren alsof je het wil hebben om dan pas het hele verhaal te zien. Dat is een beetje omslachtig. Ook duurde het even voordat we begrepen, dat je de vegetarische basis kunt aanpassen naar kip, rund enz. zonder dat het meteen "extra" kip wordt. Voor de rest is't eten allemaal heerlijk en het heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding.

Tim
31 juli 2021

Heerlijk!

Fiona
25 juli 2021

We hebben weer gesmuld van onze maaltijden, lekker op tijd en goede temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 juli 2021
Sophie
24 juli 2021
Nicole
23 juli 2021

Yummie!

Nathalie
20 juli 2021

Was weer heerlijk

EL
19 juli 2021

altijd lekker en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
19 juli 2021

Het was heerlijk en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Hoven
18 juli 2021

Prima dit eten is een aanrader voor herhaling vatbaar, Thaise Tafel het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin Jongerden
17 juli 2021

Ik heb weer genoten van mijn green curry en viskoekjes. Alleen zaten er deze keer geen Thaise aubergines in het gerecht, die ik juist zo lekker vind. En die ook in de omschrijving staan. Maar geen probleem, ik heb sowieso heerlijk gegeten. Ik zie en proef ze de volgende keer vast wel weer. :)

Sonny
15 juli 2021

Top

Anoniem
11 juli 2021

Altijd goed. Simpel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brechje
10 juli 2021

Eten was weer erg lekker! 1 medium portie is meer dan genoeg.

Tim
10 juli 2021

Heerlijk!

Monique
9 juli 2021

Weer heerlijk gegeten! Bezorging op tijd

Marcelino
29 juni 2021

Was weer een lekkere maaltijd en precies op tijd bezorgd! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonny
28 juni 2021
Tim
28 juni 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
27 juni 2021

Goede portie en erg lekker en warm

Adam
26 juni 2021

Simply the best!🙂

Cherish
26 juni 2021

Eten was zoals altijd weer heerlijk! Dank!

Olga
20 juni 2021

Het was weer heerlijk. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
19 juni 2021

De phad med ma-muang was weer heel goed. De smaak van de Paneang curry is heerlijk, maar de portie leek niet large maar medium en de saus leek dit keer dunner dan anders.

Daniël
18 juni 2021

Blijft voor herhaling vatbaar wat ik ook neem.

J Hoven
14 juni 2021

Heerlijk snel bezorgt en lekker warm wij zijn zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soe
14 juni 2021
E. P.
11 juni 2021

Het was snel bezorgd, heel goed warm en buitengewoon lekker!

Marion Zuidam
6 juni 2021

Goede kwaliteit voor een goede prijs. En een snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar!

Anoniem
6 juni 2021
SAS
6 juni 2021

HEERLIJK

Sonny
5 juni 2021

Top!

GT
5 juni 2021

TOP Phad Thai tofu!!

Yvonne
3 juni 2021

goede avond we waren heel tevreden met onze bestelling en de qualiteit van het eten alleen een klein ding ging mis 143 was met kip geleverd in plaats van tofu :-(

Suzanne
1 juni 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd

Geer Kamerbeek
29 mei 2021

Heerlijk!

Anne
29 mei 2021

Deze keer waren we iets minder tevreden. De extra groenten waren niet te bekennen en ook waren het wel erg weinig garnalen deze keer. Smaak en bezorging wel weer prima!

Karin
28 mei 2021

Erg lekker weer allemaal en riante porties

Robin
24 mei 2021

Altijd lekker! Deze keer de green curry. Heerlijk van gesmuld. En snel bezorgd zoals altijd. Wat een luxe weer om zo’n fijn maaltje thuisbezorgd te krijgen.

a.van der vliet
24 mei 2021
Rik
24 mei 2021

Zoals altijd weer lekker! Absoluut een aanrader. De saté is een van de lekkerste die je kunt krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
24 mei 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Bestelling op tijd en echt lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordan
22 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Bianca
20 mei 2021

Snelle bezorging en erg lekkere Pad thai

Thomas
18 mei 2021

Heel chill, lekker eten!

Ed Bisel
18 mei 2021

Groenten vers en knapperig.Ruime portie’s en ook kippendij erg mals. Prima levering. Smaak mag iets pittiger maar is ook persoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
17 mei 2021

Prima eten. De kipsaté is een aanrader, gaar maar niet droog en met heerlijke pindasaus. Fijn op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
16 mei 2021

Altijd snel, warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo
16 mei 2021

Prima, goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naat
13 mei 2021

Altijd vers, heerlijk en up-to-date met status van je bestelling.

Monique
10 mei 2021

Toch verschillende keren t zelfde besteld maar dit keer niet te eten (veel te pittig) Zonde..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
10 mei 2021

Geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamerbeek
9 mei 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamerbeek
8 mei 2021

Kip saté iets te vet verder lekker! Al het andere heerlijk Bezorging perfect ,toch iets later

Peter
7 mei 2021

Vlot bezorgd en erg smakelijk!

Soe
3 mei 2021
Edith
1 mei 2021

Heerlijke saté!!!! Altijd vriendelijkecservice

Mary
30 april 2021

Delicious food 😋

Tim
29 april 2021

Altijd lekker!

Angonita
28 april 2021

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Prima portie.

Soe
27 april 2021
S.Tielrooy
27 april 2021

Eten was heerlijk en ook goed warm alleen bezorging ruim een halfuur te laat vanwege drukte dat was jammer.

Sophie
18 april 2021

Weet geweldig al altijd. Lijkt wel of de Tom Yamsoep nog lekkerder is geworden.

Maarten
17 april 2021

Altijd top!

Sharla
11 april 2021

Het eten is heerlijk, goede temperatuur en goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
11 april 2021

Ik bestel nergens anders meer kipsaté... Want hier is het echt het lekkerste. Ook fijn dat een bepaald pittig gerecht minder pittig gemaakt kon worden naar wens! Thank you :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
11 april 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cherish
11 april 2021

Heerlijk! Zoals altijd :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
11 april 2021

Was weer heerlijk de gele curry met garnalen en gebakken rijst is mijn favoriet!

Ejb
10 april 2021

Prima!

Jeffrey
9 april 2021

Geweldig eten en zeer constant. Zo als Thais moet zijn proef je alle heerlijke kruiden. Super nette zaak en hele aardige heer en dames. Aanrader!

Jeroen
9 april 2021

klasse als altijd!

Lindy van der Vecht
6 april 2021

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Suggestie: maak een mix met kleine gerechtjes voor 2 personen. Thaise rijsttafel zeg maar ♡

Bas
6 april 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd zoals beloofd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Joost Bodewes
5 april 2021

Kwaliteit van het eten uitstekend, maar moest dit keer bijna twee uur wachten op mijn bestelling. Ik moest zelf bellen waar mijn bestelling bleef, dat maakt het voor mij erger. Als het restaurant zelf had gebeld dat het langer zou gaan duren, dan zou dat de situatie verzachten. Geen goede beurt van dit restaurant!

Chermene
5 april 2021

Heeeerlijk!!!

Edwin
4 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
4 april 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
4 april 2021

Echt heel erg lekker! Mooi verpakt, knapperige groenten, volle authentieke Thaise smaken en luchtige rijst. Heel lekker!

Barbara
3 april 2021

Het was weer lekker genieten! De saté was vergeten, zij namen hier zelf contact met ons over op en werd even later alsnog bezorgd met als verrassing nog 3 loempia’s! Heel vriendelijk!

Eva
2 april 2021

Ruime porties, smakelijk, vers, warm en snel bezorgd. Het was weer heerlijk!

Samantha
1 april 2021
ellen
30 maart 2021

Altijd weer lekker en goede bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ashley
28 maart 2021
Maarten
26 maart 2021

Altijd goed!

JK
26 maart 2021
Chris
25 maart 2021

Super eten

Joy
23 maart 2021

Het beste Thai in Hilversum. Altijd heerlijk!

Puijman
22 maart 2021

Voor de tweede keer valt het eten mij tegen. Deze keer te weinig groenten en papperige noedels. De eerste keer nr. 42 met kousenband. in plaats van knapperige kousenband waren het net bonen uit blik. Altijd goed gegeten bij Thaise tafel nu 2x niet.

Cat
22 maart 2021

Altijd lekker. Superverse groente. Snel geleverd, ondanks zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merove
22 maart 2021

Heel fijn dat het eten heerlijk is en dat ze veel en duidelijk communiceren. Verwachte levertijd enz.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelleke
20 maart 2021

Weer heerlijk gegeten

Soe
20 maart 2021
Eric
19 maart 2021

Duurde wel lang tussen bestelling en levering. Wel conform aangegeven tijd

Van der linden
19 maart 2021
Ilse
19 maart 2021

Heerlijk.

André Buik
17 maart 2021

Altijd prima op tijd, warm en erg lekker. Echt een aanrader! Veel keus!

Yoram
14 maart 2021

Na veel goeds te hebben gehoord over het eten van de Thaise tafel besloten we ook maar eens hier eten te bestellen. Wat een spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan! Het grote en diverse menu heeft voor ieder wat wils, en doordat bij elk gerecht de allergenen zijn aangegeven, on ik ondanks mijn notenallergie genieten van het heerlijke eten! Het formaat van porties is ook royaal, drie voorgerechten voor twee personen was al behoorlijk vullend. Zeker een aanrader, en niet de laatste keer dat wij hier eten zullen bestellen!

wiria
13 maart 2021

atijd lekker, altijd snel

Pim
12 maart 2021

Heerlijk!

Chantal
12 maart 2021

Lekker!

Ldj
12 maart 2021

Food was amazing as always. Delicious red and green curry!

Ellis
11 maart 2021

Top!

Fiona
9 maart 2021

Het gerecht was weer superlekker

sas
7 maart 2021

Heerlijk

Erik Ultee
6 maart 2021
Tim
5 maart 2021

Twee uur vantevoren besteld, maar half uur te laat bezorgd, maar begrijpelijk door drukte! Het was wel weer superlekker!

Louisa
2 maart 2021

Heerlijk gegeten 👍🏼

Kamerlingh
28 februari 2021
Joost
28 februari 2021
Sor
28 februari 2021

Wederom top!

M.
26 februari 2021

Eten was koud en smaakloos

Naomi
24 februari 2021

Door vrienden uit Hilversum bekend geworden met de gerechten van Thaise Tafel. Nu rij ik rustig op en neer vanuit Huizen om mijn favoriete gerecht te halen. Ik kan met gemak 2 dagen van 1 portie eten. Altijd smaakvol, vers, zalig en absoluut een traktatie als ik het weer ga eten. Absolute aanrader! Mijn favoriet; massaman curry met tofu en cashew.

Ilaria
23 februari 2021
Mark
23 februari 2021

Heerlijk!

petra
22 februari 2021

We hebben allen heerlijk genoten. Enig was dat ik bij notitie had geschreven ingang spoed eisende hulp en het was toch bij de hoofdingang gebracht. Maar het was daardoor zeker niet minder lekker :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
21 februari 2021

De pad thai was erg lekker, ruime portie en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
21 februari 2021

Heerlijk eten, goede bezorging!

Frank
20 februari 2021

Heerlijk gegeten, beste thai uit de omgeving

Karin
18 februari 2021

Heerlijk gegeten weer!

Mustafa
18 februari 2021

Super lekker gegeten. Ruimte porties en volle smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Angelique
18 februari 2021

Heeeeerlijk eten, goede porties en vriendelijke en snelle bezorging!

Martin
16 februari 2021

Het was super lekker ! En heel goed ingepakt om mee te nemen !

Myron Wouters
15 februari 2021

Persoonlijk vind ik dit de beste Thai van Nederland. Het eten is vers, goed van smaak en lekker pittig (groene curry). Het eten komt altijd warm aan en ook bijna altijd op het aangegeven tijdstip. Ik zou iedereen dit restaurant aanraden. Super vriendelijk personeel ook. Als je een aanpassing wil (bijvoorbeeld geen noten ivm allergie) is dit ook geen enkel probleem.

Siebe
15 februari 2021

Zoals altijd werk heerlijk gegeten. Op tijd besteld en dus dan ook op tijd bezorgd, zelfs op deze drukke valentijnsdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

corwin
8 februari 2021

altijd top!

Johan van Driel
7 februari 2021

Smaak, kwaliteit prima. De bijvehorende witte rijst was echter naar mijn smaak veel te zacht gekookt.

Jeroen
6 februari 2021

Lekker eten, snelle bezorging en aardige bezorgers.

Kok
5 februari 2021

Bezorging was mooi op de afgesproken tijd. Eten was lekker en goed dat je het zelf kunt aanvullen met o.a beef en garnalen ext.

Joost
2 februari 2021

Heerlijk van smaak. Een aanrader, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lola
31 januari 2021

Heerlijk gegeten 🤩

Cha
31 januari 2021

Bijna twee uur gewacht op een gerecht van 1 persoon vind ik buiten proportioneel!

Soe
30 januari 2021

Met liefde bereid, op tijd, verzorgde uitstraling, lekker, kortom Nog een keer dus!

MS
29 januari 2021

Heerlijk!!

Angelique
29 januari 2021

Heerlijk eten en goede porties.. vriendelijke bezorging en op tijd! Top dus!

ineke
29 januari 2021

deze keer was het eten weer lekker, het heeft even geduurd eer ik weer bestelde bij jullie omdat het de vorige keer onverzorgd en ver beneden jullie standaard ! Gelukkig is het weer goed !

Ilse
29 januari 2021

Heerlijk!! Fijn dat jullie ook verse groente gebruiken

Ellis
29 januari 2021

Zoals altijd heerlijk eten met zorg bereid en op tijd aan huis geleverd👌

Ellis
26 januari 2021

Iedereen heeft heerlijk gegeten!

An
25 januari 2021
Marieke
25 januari 2021

Iedere keer opnieuw weer zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewald
24 januari 2021

Heerlijk gegeten en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee
24 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Vera
23 januari 2021

We hebben allen heerlijk gegeten. Lekkere curry! Goede loempiaas en stir fry. Hier ga ik zeker nog is bestellen

Erik Ultee
20 januari 2021
Christine
19 januari 2021

Heerlijk gegeten, ruime porties, goede smaak, niet te scherp (hoewel voor de echt liefhebbers mag het pittiger)

Rene
19 januari 2021
Louisa
19 januari 2021

Weer heerlijk gegeten, voor Thais eten moet je echt bij de Thaise tafel zijn, top 👍🏼

AN
18 januari 2021

Before time delivery. Friendly delivery person. And last but not the least the food. Quantity of food - very good Quality of food - very good Price - good Variety in menu - very good - same main course dish available in medium and large quantities and dishes range from non spicy, spicy and very spicy. Recommended. I will be ordering again. One feedback about menu - it would be helpful if more details are provided in menu (information if the protein of the dish would be raw/baked/fried)

Edwin
18 januari 2021

Zoals altijd weer lekker!!

Annemaj
17 januari 2021

Geweldig! Bestel hier 2 keer per maand en stelt nooit teleur. De kwaliteit is zeker de beste van Hilversum en omstreken. Echt een enorme aanrader!

Walter
16 januari 2021
Chantal
16 januari 2021

We hebben meer dan 2 uur moeten wachtten. Eten was goed maar voor ons niet nog een keer.

Lukas
15 januari 2021

2 uur wachten

Jana de Blom
12 januari 2021

Heerlijk!

Wt
11 januari 2021

Heerlijk, iedere keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mol
10 januari 2021
Maarten
10 januari 2021

Gewoon heerlijk! Gaan we vaker doen

Esther
9 januari 2021

Heerlijk gegeten. Groenten knapperig. Rijstnoedels waren anders dan voorheen, nu ook lekker maar de witte gebakken noedels van eerder toch lekkerder! Zeker weer voor herhaling vatbaar

Lous K
8 januari 2021

Voor het eerst een online bestelling geplaatst. Dat doen we niet nogmaals. Ter plaatse bestellen en ophalen is lekkerder. Het eten, de loempia's en soep, zijn dan krokant en echt heet. Normaal gesproken lopen we altijd en wachten ter plaatse. Dat blijven we doen!

Roos
8 januari 2021

Altijd TOP

Chantal
8 januari 2021

Lekker gegeten, zoals altijd! Minpuntje: Anderhalf uur vantevoren besteld en half uur te laat bezorgd zonder bericht.

Myron Wouterd
7 januari 2021
maud hawinkels
5 januari 2021

Heerlijk!

Sophie
29 december 2020

Voor het eerst hier besteld en heerlijk gegeten. Vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader

V. de NOS
28 december 2020

Onze bestelling kwam een uur (!) te laat. Na een kwartier wachten gepolst waar het bleef. Toen zou het nog 5 a 10 minuten duren. Dat werden er dus nog ruim 30. Gezien we bij een mediabedrijf werken, en we bijna weer op zender gingen was dit niet prettig. We hebben niet relaxt kunnen eten. Heb zelf het idee dat onze bestelling 'kwijt' is geraakt, want dit is niet hoe ik Thaise tafel ken.

Saskia
27 december 2020

Jammer het was verkeerde bestelling had pad thai garnalen besteld..maar kreeg met biefstuk

Tim
22 december 2020

Altijd lekker!

Victoria
22 december 2020

Het duurt altijd even voordat het eten er is bij Thaise Tafel, maar het is elke keer het wachten waard. Eten is altijd super vers, warm en heerlijk. Een van de beste plekken in Hilversum!

Samantha
21 december 2020

Je kan me hiervoor wakker maken! Vooral de groene curry is favoriet 👌

Harald Petry
21 december 2020

Eten was fantastisch qua geur en smaak en de bezorger was netjes en precies op tijd. Al met al een perfecte ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico
14 december 2020

Heerlijk eten, niks op aan te merken!

Marcelino
13 december 2020

Weer heerlijk gegeten!

Nico Broekhof
11 december 2020

Zeer smaakvol!

Linda
11 december 2020

Snelle service en heerlijk eten!

Ilse van Straten
8 december 2020

Heerlijk

ALbert
6 december 2020

curry was goed, rest wat minder

Nathalie
6 december 2020

Heerlijk van smaak, goed warm en snel bezorgd.

Mirjam
4 december 2020

Nu drie keer op rij dat mijn opmerking niet gelezen wordt. Zo jammer. Ik eet geen dierlijke producten en geen soja. Er staat zelfs met pen op de deksel geschreven geen ei en wat ligt er bovenop? Juist: ei. Zelfs LET OP erbij gezet en opgemerkt dat al twee keer eerder achtereen mijn opmerking niet is gelezen. Toch wederom niet ontvangen wat ik heb besteld. Ook zaten er geen cashewnoten bij één gerecht, terwijl ik expliciet had aangegeven deze wel toe te voegen. Voor mij voorlopig geen Thaise Tafel meer. Bezorging is altijd goed. Vriendelijke mensen stuk voor stuk. Kwaliteit van het eten is doorgaans goed, maar ook daarin merk ik al een tijdje dat het nogal verschilt. Zal ongetwijfeld te maken hebben met welke kok werkt, maar dat zou niet moeten. Hopelijk lezen jullie dit en doen jullie er wat mee ;)

Ilse van Straten
4 december 2020

Als meerdere keren besteld. Erg goed!

John
1 december 2020

Keurig op tijd klaar voor afhalen, goed ingepakt en vooral lekker.

EL
22 november 2020

Altijd lekker en op tijd!