Avaliações de Thaise Tafel Hilversum

Avaliações recentes

5.0
Karres
26 setembro 2022

En weer was alles heerlijk ! Dankjewel voor de gebakken banaan met sesamzaad, super lekker !!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leo Handjes
25 setembro 2022

Snelle levering en heerlijke gerechten. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

harald
24 setembro 2022
Shira
21 setembro 2022

Het was heerlijk alleen niet heel warm deze keer. We bestellen heel vaak bij de Thaise Tafel, alleen ik denk dat er een bezorgprobleem was, want het duurde ook aanzienlijk langer dan normaal. Jammer dat ze niet even gebeld hebben of ik het kon komen halen.

AJ
20 setembro 2022
Roger
18 setembro 2022

Zoals altijd heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
16 setembro 2022
Anoniem
12 setembro 2022

Smaken zijn erg lekker alleen heel weinig vlees. Voor de zoveelste keer besteld zit mss 3/4 stukjes vlees in rest groente. Niet de goedkoopste na bezorgkosten en fooitje.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irene
11 setembro 2022

Ruim op tijd bezorgd en het eten was zoals altijd weer erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jana de Blom
10 setembro 2022

Het smaakt prima maar de inhoud valt zwaar tegen voor deze prijs. Het sausbakje van de loempia was open gegaan dus alles zat onder. Je kan ook niet meer kiezen voor large hoofdgerecht alles is nu 1 kleine maar maar wel voor de prijs wat voorheen een large was. Was vanwege de prijs/inhoud voorlopig de laatste keer.

Eugen
9 setembro 2022
Maarten
9 setembro 2022

Altijd goed en lekker!

Arjen
8 setembro 2022

Standaard hoge kwaliteit en goede levering, ga zo door!

Marlies
7 setembro 2022

In de middag een grote bestelling geplaatst (8 personen) en werd keurig op de gevraagde tijd bezorgd. Heerlijk gegeten!

Bogaerts
5 setembro 2022
Frederique
5 setembro 2022

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maarten
4 setembro 2022

Porties mogen wat groter. Maar het smaakte voortreffelijk

harald
15 agosto 2022

Gewoon goed en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Moniek Maaswinkel
14 agosto 2022

Het eten was super lekker en meer dan genoeg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Justyna
13 agosto 2022

As always delicious food!

Eline
13 agosto 2022

Heerlijk zoals altijd

M
12 agosto 2022

Bezorging op tijd en netjes verpakt. Eten is heerlijk smaakvol.

dunja
12 agosto 2022

prima als altijd

Jacco
8 agosto 2022

Was weer lekker en snel! Thanks maar weer :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Baas
7 agosto 2022
Fiona
1 agosto 2022

Vriendelijk personeel, het eten was op tijd klaar en vooral heel lekker.

Wilma
31 julho 2022

Gewoon lekker eten en daar gaat t om! We zullen zeker vaker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eline
31 julho 2022

Geweldig! Bedankt weer :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Shira
27 julho 2022
Monique
24 julho 2022

Flauw en weinig groente wat ik extra had besteld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P
20 julho 2022
Nascha
17 julho 2022

Het was gewoonweg weer erg lekker. En supervriendelijke bezorging, en op afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chiel
11 julho 2022
Fred
10 julho 2022
Andreas
8 julho 2022
Gideon
5 julho 2022

Het smaakte gewoon niet. Ook zo opmerkelijk. Champignons bij het dronken noodels gerecht. Los van dat ik er niet van houd, hoort dat niet bij het gerecht. Nee ik ga denk ik niet nog eens bij jullie bestellen.

Arjan
4 julho 2022

Lekker!

Irene
4 julho 2022

Het eten was weer heerlijk en kwam goed op tijd.

Maarten
1 julho 2022

Was erg lekker dit keer en ook de opmerking opgevolgd bij het eten

S. B
1 julho 2022
Suzanne
30 junho 2022

Lekker eten, heerlijke kipsate en prima op tijd bezorgd.

Jos de Ruyter
23 junho 2022

Prima kwaliteit en prima bezorging. De prijs is echter niet normaal meer. 20 euro voor een bakje rijst met prut voor 1 persoon. Is de laatste keer voor mij geweest. Erg jammer, want het eten is prima.

Niels
20 junho 2022

Het eten was zoals altijd super lekker! Bezorgen duurde ff maargoed het was zondag. Jammer dat er geen medium porties meer zijn, dat was altijd fijn om zo nog een voorgerecht er bij te bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vera
20 junho 2022

Heel tevreden. Erg lekker altijd, inmiddels een trouwe besteller. Houd wel rekening in het weekend met een iets wat langere bezorgtijd, maar dat is normaal. Tip voor de vega gerechten is als toevoeging ook tempeh aanbieden ipv alleen tofu, ik vind dat zelf iig een stuk lekkerder.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dunja
19 junho 2022

Snel gebracht en heerlijk als altijd.

Maarten
18 junho 2022

Meer saus bij me rode curry zat nu amper wat bij merk dat kwaliteit schommelt bij dit restaurant

Corinne
18 junho 2022
Was niet goed te weinig groenten
5 junho 2022
Reacção a Thaise Tafel

Hoi! Wat jammer dat het eten niet was zoals u wilde. Graag wijs ik u naar onze menukaart waar de ingredienten staan vermeld. In onze phad thai zit alleen taugee en chinese bieslook, dit is authentiek Thais. Aangezien uw order had gevraagd om zonder taugee blijft er inderdaad weinig groente over. U kunt wel in het keuze menu voor 'extra groenten' kiezen voor .50 cent extra, dan doen wij er altijd wat broccoli en wortel bij. Hopelijk helpt dit u met uw volgende bestelling!

B
30 maio 2022

Top eten!!!!! Echt aan te raden.

Elles
28 maio 2022

Het eten was heerlijk, echt lekker. Er zat alleen een nietje in mijn nasi.

Paul
27 maio 2022
Marie
25 maio 2022

Het was weer heerlijk

Casander
21 maio 2022

Heerlijk eten, goed verzorgd en bezorging op de afgesproken tijd. Top!!!

Sharla
16 maio 2022

Het eten was weer lekker en mooi op tijd. Was weer genieten yammie.

Heerlijk Thais eten. Bewonderenswaardig hoe goed het altijd is!
15 maio 2022
Walter
10 maio 2022

Altijd goed!

Corinne
9 maio 2022

Erg lekker en goed gevuld met groenten en garnalen 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco Vanderspek
8 maio 2022

fantastisch!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bo
2 maio 2022

Helaas niet wat we gewend waren! Geen pit, flauw van smaak en de groene curry was net water. Wij bestellen iedere maand maar helaas is dit al de 2e keer op rij dat de kwaliteit een stuk minder is. Ik heb ook telefonisch contact gezocht om te vragen of de receptuur veranderd is en werd toen erg afgekat dat dat niet zo was. Jammer! Een vaste klant minder..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
1 maio 2022

Stipt op tijd, en smaakte (weer) super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

TD
26 abril 2022
Talissa
26 abril 2022

Het eten is allemaal even heerlijk en vers, alsof je even in Thailand bent. Aanrader!

Michael
26 abril 2022

Het eten is zoals altijd uitstekend, de prijzen zijn behoorlijk gestegen waardoor minder vaak bestel. Het meest eigenaardige vindt ik dat de meerprijs voor gebakken rijst ten opzichte van witte rijst € 3,-- is i.c.m. met een menu, terwijl verderop de kaart staat dat de meerprijs bij een losse bak nasi t.a.v. witte rijst maar € 1,50 is. Dat kan ik niet rijmen.

Ilse
25 abril 2022

Goed. Zoals altijd

Jana de Blom
24 abril 2022

Was heerlijk, Pad Brocolli was eindelijk goed gevuld ( ook om gevraagd). Top!

Kris
22 abril 2022
Anne
21 abril 2022

Super lekker en snel bezorgd!

18 abril 2022
Paul Peter Spiering
11 abril 2022

Erg lekker! Aanrader!! En de bezorging stipt op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fred Verburg
11 abril 2022
TK
10 abril 2022

Kip mag een stuk langer gebakken en de portie mag groter voor zo’n bedrag. Voor de rest wel lekker!

Frederique Spoel
10 abril 2022

Heerlijk eten met veel groenten en lekkere smaken! jammer dat de kroepoek niet vegetarisch was. Die kan je er dan beter niet bij doen want dan verspil je eten en plastic!

Frank
5 abril 2022
Vera
3 abril 2022

Snel en lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monde
3 abril 2022

Erg lekker gegeten

Marie
1 abril 2022
Karin
31 março 2022

Heeeeeerlijk gegeten

Shira
30 março 2022

De kwaliteit is vaak wisselend, maar deze keer was het eten echt super lekker! Alleen de Tom kah kai zou stukken beter kunnen.

Anne
28 março 2022

Wederom weer heerlijk gegeten en snelle levering. Aanrader!

Nick
28 março 2022

Vriendelijke bezorger,Weer heerlijk gegeten, tot de volgende keer haha :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

X
27 março 2022
Rohan
26 março 2022
Christine
22 março 2022
De gooijer
19 março 2022
Chris
18 março 2022

I love this place. I think I’ve sampled almost all the dishes and I enjoyed it all. The Somtam papaya salad is amazingly hot when ordering extra spicy. Love it!

Maarten
18 março 2022

Top weer!

Jorrit
18 março 2022

Heerlijk eten. Niet te zoet of heet, verse groenten. En keurig op (voor) tijd geleverd.

Erik Ultee
15 março 2022
Kamerbeek
12 março 2022

Ik had online 1800 uur afgesproken. Maar het kwam om 1745. Met wie ik ging eten was er nog niet. Een paar minuten is niet erg. Het hoofdgerecht mag iets warmer, was wel heel erg lekker.

Erik
6 março 2022

Zeer goed zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joost
6 março 2022
5 março 2022
mtroni
28 fevereiro 2022

heel lekker weer, thaise tafel is altijd raak!

Vincent Kramer
23 fevereiro 2022

Het eten was heerlijk, de bezorging was netjes op tijd. Hierdoor was het eten nog lekker van temperatuur .enige min puntje is dat de porties aan de kleine kant zijn. iets meer rijst en saus zou wenselijk zijn. Zeker voor het bedrag dat we betaald hebben. Ook de zakjes Kroepoek waar je een euro voor betaald zijn erg klein. We zullen zeker nog een keer bestellen want het was echt lekker!

Linde
22 fevereiro 2022

Thaise tafel is bij ons thuis een vast adres! Het eten is heerlijk; het is vers en goed op smaak en royale hoeveelheid van 2 borden. Vandaag vroeg ik in de opmerkingen of er bamboescheuten aan mijn gerecht toegevoegd konden worden en dat deden ze! Smullen :-) De bezorging is ook altijd snel en de bezorgers zijn vriendelijk. Aanrader! Als het kon zou ik 10 sterren geven

Elin
21 fevereiro 2022

Het eten was goed. Lekker van smaak, niet te vet en vlees was mals. Ik merk dat het nogal wisselend is. Elke keer afwachten hoe het smaakt. Afhankelijk van welke kok er staat?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Soraya
20 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten.Vriendelijker bezorger was precies op tijd. Gaan hier zeker nog een keer bestellen:)

Marieke
17 fevereiro 2022

Super lekkere pad Thai en heerlijke kippendijen!

Ted
17 fevereiro 2022

Heerlijke smaak!

Steur
14 fevereiro 2022

Niet heel smaakvol

George
13 fevereiro 2022

Heerlijk, prima op tijd. Was meer dan genoeg.

Pascal
13 fevereiro 2022

Bij het afhalen werdt ik gelijk geholpen Het eten was erg lekker, ga zeker vaker bestellen

Daniël
12 fevereiro 2022

Groene curry met beef was weer lekker met de gebakken rijst.

Peter Bakker
9 fevereiro 2022

Zoals gewoon prima kwaliteit en smaak. Ruim voor tijd bezorgd. Duidelijk op de verpakking van gerechten aangegeven wat er in zit.

Familie
9 fevereiro 2022

Zoals altijd is de bestelling compleet, smakelijk en goed op temperatuur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Els
7 fevereiro 2022

Rode curry is niet wat t geweest is....

Aart Keijer
7 fevereiro 2022

Lekker gegeten en bestelling keurig op tijd bezorgd

Bianca
3 fevereiro 2022

Heerlijke Pad Thai zoals altijd en wat een vriendelijke bezorger!

Samesa
1 fevereiro 2022

Eten was lekker, echter 2 porties saté besteld en maar 1 portie gekregen..

Reacção a Thaise Tafel

Hoi! Ik heb het bonnetje even gechecked, maar ik zie 2 keer tom kha en 1x kip sate staan. Kunt u voor mij dubbel checken in uw email of u dat ook heeft staan?

Janice
31 janeiro 2022

Er ging iets niet helemaal goed met de bestelling, maar netjes opgelost! Eten was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvette Nagel
29 janeiro 2022

Heerlijke gerechten die op tijd geleverd worden. Onze favoriete Thai.

C. Verhoeve
28 janeiro 2022

Overheerlijk goed eten ! Snelle bezorging . Netjes op tijd .

Liza van Alphen
25 janeiro 2022

Lekkere curry!

Selma
25 janeiro 2022

Het eten was lekker alleen jammer dat sommige bijgerechten te vet waren. Het vet druppelde zo er uit. De bak banaan was niet lekker het smaakte letterlijk naar vet. En de loempia's waren te vet en soppige. Niet van jullie gewend dit. Vond het jammer

Nick Ortiz
24 janeiro 2022

Voor de 2de x nu besteld en wederom was het heerlijk. Vriendelijk personeel en eten is precies op tijd klaar. Kan op dit moment geen verbeter punten bedenken. Tot de volgende keer :) Groetjes Nick

Elise
24 janeiro 2022

Eten zoals altijd erg lekker, en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
23 janeiro 2022

Altijd op tijd, heerlijk van smaak, rekening houdend met dieetwensen en een vriendelijke bezorger. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N
22 janeiro 2022

Superlekker zoals altijd!

MF
21 janeiro 2022
Wouter Morselt
21 janeiro 2022
Mrthijn
20 janeiro 2022

Top! Echt lekker!

Huub Janssen
20 janeiro 2022
Cherish
20 janeiro 2022

Perfect! Zoals altijd! ✨

Linda
17 janeiro 2022

Erg jammer dat sommige gerechten zijn aangepast. Prijs verhoogd maar porties kleiner!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.
15 janeiro 2022

Was heerlijk! We hebben extra groenten besteld maar dat was eigen keuze. In de Phad zit geen groente.

Kim
14 janeiro 2022

Bezorging was wat later dan afgesproken. Eten was super top. Volgende keer zou het fijn zijn als ze op elk gerecht schrijven wat wat is.

Jeroen
14 janeiro 2022

Als altijd: bezorging snel en goed. Het eten fantastisch! Maar waarom met ingang van dit jaar de medium portie van de kaart gehaald? Prijsverhoging snap ik, maar dit totaal niet....

Cat
14 janeiro 2022

Het eten was flauw en de biefstuk die erin zat taai. Ben altijd erg tevreden over de kwaliteit en plaats veel positieve reacties, maar dit keer viel het tegen. Kan gebeuren. Volgende keer beter hoop ik.

Hubert
14 janeiro 2022

Niet slecht maar wel ‘middle of the road’, meer fastfood dan culinair. Loempia en gamba duidelijk uit de diepvries.

Ton
11 janeiro 2022

Niets toe te voegen! Heerlijk!!!

Oord
10 janeiro 2022

Heerlijk eten. Bezorgen op afgesproken tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
9 janeiro 2022

Zeer tevreden. Erg lekker weer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nelle
9 janeiro 2022
Pieter-Jan
8 janeiro 2022

Helaas vind ik de menukaart kleiner is geworden dan de vorige, minder keus, en is de hoeveelheid eten/prijs volgens mij ook verminderd, geen large hoofdgerecht meer voor € 14,50. Groenten zouden voor mij minder gaar mogen zijn.

Eline
8 janeiro 2022

Weer heel smakelijk en vers. Bedankt Thaise tafel

Fiona
8 janeiro 2022

Het was weer smullen. De gerechten waren op tijd klaar en goed warm. Service was ook perfect., vriendelijk personeel.

Hanneke
8 janeiro 2022
Ron
7 janeiro 2022

Dat de prijzen verhoogd worden snap ik best. Maar wat ik echt jammer vind is dat er slechts nog maar 1 portie mogelijkheid is. Zo zonde dat de grotere porties van de bestellijst verdwenen is. Echt heel jammer.

Sukie
6 janeiro 2022
Angonita
6 janeiro 2022

Heerlijk eten, goed warm. Snel geleverd. Zou het prettiger vinden als groente en noodles apart verpakt wordt.

Aart Keijer
4 janeiro 2022

Goed eten en perfect op tijd geleverd

Suzanne
29 dezembro 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd. Prima!

Lo
28 dezembro 2021

A bit hit or miss. The last time we ordered we were really pleased with our meals, this time they were fairly boring and the prawn chips tasted a bit strange. Still, maybe it was just a bad night! Other times we’ve ordered we’ve been pleased

Bianca
23 dezembro 2021
H Wieferink
20 dezembro 2021

Eerste keer besteld. Het eten was heel smaakvol, lichte smaken en sommige gerechten best scherp maar toch proefde je ook nog gewoon smaak in plaats van alleen maar scherp (ervaringen elders). Het eten was er snel het was echt lekker warm nog dus verrassend goede ervaring. Dank!

Michael
20 dezembro 2021
Peter
18 dezembro 2021

De par thai was veel slechter dan anders, plakte helemaal

Bianca
17 dezembro 2021

Wederom heerlijk gegeten na eenmalige tijd niet meer in Hilversum te zijn. Bedankt voor de goede zorgen!

Non
17 dezembro 2021
Dennis vink
16 dezembro 2021

Heerlijke phad Thai gegeten aanrader voor iedereen . Snelle bezorging

c wortel
14 dezembro 2021

bij alle kip in het gerecht was nog niet gaar ,garnalen ook nog net aan , voor mij betekend dat te weinig aandacht en kans op ziek worden jammer gaat voor mij geen volgende bestelling komen

S.e.stroes
13 dezembro 2021

Geen opmerkingen dat was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Krieger
13 dezembro 2021

Teleurstellend. Na een pauze weer eens besteld. Jammer van de goede verse ingrediënten. Het gerecht léék niet eens op Dry Curry, op de kleur na. De saus was dun vloeibaar en er zat kraak nog smaak aan! Dit zijn we van Thaisetafel niet gewend! Weet niet of we nog een bestelling zullen wagen. Jammer !

Chantal
12 dezembro 2021

Snel bezorgd, ruime heerlijke porties!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anne
12 dezembro 2021

Het viel ons deze keer een beetje tegen helaas. Waar het normaal gesproken erg goed is was het vandaag bij 1 maaltijd alsof deze bereid was in een pan waar daarvoor iets in aangebrand was en niet goed schoongemaakt. De andere maaltijd was toch flink pittig ipv licht pittig zoals beschreven en we zijn best wat gewent. Dit was jammer. Misschien drukke avond? Andere kok? Of gewoon zo’n dag. Het zal een volgende keer wel weer beter zijn!

Nathalie
10 dezembro 2021

Geweldige service en bezorging, fantastisch lekker eten! Dit was de 1e keer dat ik hier bestelde maar zeker volgende keer weer! Top.

Caroline
9 dezembro 2021
TS
8 dezembro 2021
Rita schoonhoven
4 dezembro 2021

Heerlijke maaltijden en perfect op tijd bezorgd!

Bayronn Kerk
2 dezembro 2021

Het is heerlijk. Alleeen de geur van de noodles verpest het wat het minder lekker maakt

Erik Ultee
30 novembro 2021
Peter wortel
29 novembro 2021

Het eten en de bezorging is altijd van top kwaliteit en altijd op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Haas
28 novembro 2021

Heerlijk, als altijd!

Ilse
28 novembro 2021

Heerlijk, netjes, op tijd en warm.

Marie-Louise
28 novembro 2021

Heerlijke maaltijden, goede service! Sommige wilden met stokjes eten maar die zaten er niet bij.

Jana de Blom
26 novembro 2021

Bezorging was prima, mooi op tijd. Het eten viel behoorlijk tegen, niet gewend van Thaise Tafel. Broccoli was te rauw en te hard. Biefstuk zat een rare smaak aan en er zat erg weinig saus bij. De rijst was wel lekker.

Lies
26 novembro 2021

Elke keer weer heerlijk eten van de Thaise Tafel! Alles keurig en netjes verpakt! Goede service!

Manna Rijnders
22 novembro 2021

Heerlijk gegeten, mooi optijd gebracht. Soep was zelfs nog heet. Ga er nog een dag van genieten want niet alles ging op..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maarten
19 novembro 2021

Altijd goed!

WT
14 novembro 2021

Heerlijk, elke keer weer!

Ej
14 novembro 2021

Altijd goed, bezorging op tijd !

Vera
13 novembro 2021
Eva
11 novembro 2021

Beste Thai in Hilversum! Vooral de curries zijn erg goed. Bezorging op tijd en altijd super vriendelijk. Ik bestel hier regelmatig.

Piene kol
9 novembro 2021

Heerlijk, stipt en betaalbaar

Robin Jongerden
9 novembro 2021

Ik bestel meestal hetzelfde gerecht, namelijk de Green Curry. (Stond voorheen op het menu als 'kaeng keo waan', als ik het goed schrijf. En ook deze keer heb ik er ontzettend van gesmuld. Met viskoekjes als voorgerecht zat ik behoorlijk vol. Dus van de curry maak ik morgen een nieuwe maaltijd. Beetje kip erbij bakken en nog wat groenten en de left-over krijgt nog een 2e kans. En dat voor een medium-gerecht. Kortom: TOP!

De Rooij
8 novembro 2021

Het was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvette Nagel
6 novembro 2021

Heerlijke gerechten en op tijd geleverd.

Ary van den Brom
6 novembro 2021
Visser
5 novembro 2021
Suzanne
2 novembro 2021

Prima eten, heerlijk gekruid. Ben ook dol op de kipsaté, goed gaar maar niet droog en met lekkere pindasaus! Goede service!

Sammy
1 novembro 2021

Op vrijdag 29 oktober een heerlijke maaltijd besteld. Rond 18.50 hebben we besteld en ik kreeg al gelijk een mail dat de geschatte bezorgtijd 19.22 zal zijn. Mooie tijd dachten we nog, maar helaas er kwam niks. Na een lange tijd gewacht te hebben ben ik maar om 20.10 gaan bellen, de man aan de telefoon kon mij vertellen dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk kwam hij om 20.30 uur. Erg laat we waren al bijna over de honger heen. De volgende dag kwam mijn overbuurman op visite en vertelde mij dat ze vrijdag een heerlijke maaltijd hadden besteld bij de thaise tafel en dat het erg snel werd bezorgd. Ze hebben om 20.00 uur besteld en laat het nou toevallig zijn dat zij ook hun maaltijd om 20.30 uur. Heel slim van de thaise tafel maar heeeeeeel vervelend voor ons. Waarom wordt er een geschatte bezorgtijd vermeld als je het niet kan waar maken. En we hebben beiden bezorgkosten en fooi betaald en dit voor een wachttijd van 1 uur en 40 min. Heel jammer dat dit moest gebeuren want

Erica
31 outubro 2021

Perfect op tijd, heerlijk en goeie kwaliteit, als altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vanessa
31 outubro 2021
Tim
31 outubro 2021
Faye
31 outubro 2021

Heerlijk gegeten. Grote porties. Alleen de curry was erg waterig. Smaak was goed

Willem
30 outubro 2021

Precies op tijd geleverd de soepen waren heerlijk de kaprauw viel tegens aak en samenstelling was niet wat we kennen in Thailand

Sophie
30 outubro 2021

De Thaise Tafel maakt de Beste Thaise gerechten! Een begrip in 't Gooi! Landelijk 1 van de Allerbesten!

Edwin de Graauw
30 outubro 2021

Kwaliteit van het eten was magertjes. Bezorging duurde dramatisch lang. Anderhalf uur zitten wachten

Roger
25 outubro 2021

Bestel hier heel regelmatig. Heerlijk eten!

Rene
19 outubro 2021

Goede kwaliteit en lekker en bezorging is supersnel aardige en goede service

Kees
18 outubro 2021

Heerlijk gegeten en tijdig bezorgd. Papaja salade is echt geweldig!!

Susan
15 outubro 2021

Om 18.10 uur eten besteld en zou rond 19.15 uur bezorgd worden. Om 19.30 werden we gebeld dat de printer kapot was, maar dat het eten met 10 minuten bezorgd zou worden. Om 19.50 uur stond een zeer vriendelijke bezorger voor de deur met onze bestelling. We hadden extra groenten en extra cashewnoten besteld. Geen idee hoeveel cashewnoten er in een normale portie gaan, maar veel was het niet. Wel erg lekker en goed gegeten.

de Boer
14 outubro 2021

Enigszins teleurstellend - ivm allergie duidelijk aangegeven geen champignons, was in tegenstelling tot eerdere keren niet opgemerkt. En aangezien ik extra veggies had besteld, dus 2x champignons.

Reacção a Thaise Tafel

Het spijt ons heel erg dat we dit over het hoofd hebben gezien. Ik ga gelijk een kortingscode naar uw email toe sturen om het goed te maken. De volgende keer kunt u ook naar ons bellen dan hadden we meteen een nieuwe gestuurd!

Cherish
12 outubro 2021

Zoals altijd heerlijk! Vers en netjes op tijd bezorgd. Wederom bedankt.

Monique
11 outubro 2021

Duurde ruim 80 min voordat t eten kwam(drukte zondag denk ik) En we hadden gele curry besteld maar er zaten meer aardappels in dan vlees en vis. Dus dit gerecht zouden wij niet meer bestellen..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sammy
9 outubro 2021
Ros
6 outubro 2021
Yvonne
3 outubro 2021

Top eten,smaak alles en precies op tijd bezorgt ook . Echt aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naz
2 outubro 2021
M
2 outubro 2021

Zoals altijd heel lekker en goed ingepakt, dus ook na 15 min naar huis rijden nog heerlijk warm. Vriendelijk personeel.

Simeon
1 outubro 2021

Great, tasty food! They forgot to put cashew nuts in my meal that I paid extra for but other than that, great service and very friendly.

Kamerbeek
29 setembro 2021

Mijn biefstuk gerecht was niet helemaal echt warm en niet onbelangrijk te weinig biefstuk De biefstuk mag ook iets pittiger! Alle andere producten waren heerlijk Bezorging kan misschien meer op tijd?

Lieselotte
27 setembro 2021
Elgar
26 setembro 2021

Altijd superlekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sammy
24 setembro 2021

Was weer een heerlijke maaltijd

S.
22 setembro 2021
Marieke
20 setembro 2021

Beste Thai van Hilversum. Again and again!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle Verhoef
19 setembro 2021

Heerlijke gerechten en snelle vriendelijke bezorging. Ook top dat je zelf kan kiezen voor grotere of kleinere portie. Ik had massaman en viskoekjes, heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
16 setembro 2021
Hanneke
13 setembro 2021

Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eveline
13 setembro 2021
Yvonne
11 setembro 2021

Niets anders dan lof!! De smaak van de gerechten is heerlijk; goed gekruid. Goede porties. De service is enorm goed! Altijd op tijd (of zelfs eerder). De gerechten zijn netjes verpakt en goed op temperatuur. En de jongens die de bestelling langs brengen zijn uitermate vriendelijk. 5 sterren meer dan waard!

E
10 setembro 2021

Meestal snel, altijd lekker

E
7 setembro 2021

Altijd heerlijk

Jorom
5 setembro 2021
Nicole
4 setembro 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd.

Emma
2 setembro 2021

Heerlijk! Kan misschien iets sneller bezorgd worden, maar lekker eten kost tijd!

Eveline
30 agosto 2021
Jesse_janssen14@hotmail.com
27 agosto 2021

Zoals altijd een supersnelle bezorging en heerlijk eten. We hebben inmiddels bijna het hele menu van Thaise Tafel een keer gehad, maar het blijft enorm lekker. Complimenten!

Sue
26 agosto 2021
Tim
26 agosto 2021
Eric
24 agosto 2021

Erg lekker. Ruime portie. Snelle bezorging.

Suzanne
22 agosto 2021

Heerlijk eten, prima gekruid en royale porties. De kipsaté is een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marie
21 agosto 2021

Gewoon weer heerlijk

C. Fisser
20 agosto 2021

Het eten is lekker en vers en het werd bezorgd exact op het tijdstip dat het besteld was. Dat is op zich wel knap! Heerlijk eten voor een goede prijs.

Emma
19 agosto 2021
Mirjam
2 agosto 2021

In het begin (ik bestel inmiddels al een aantal jaar) vond ik elke maaltijd van Thaise Tafel geslaagd. Vervolgens, sinds afgelopen jaar, meermaals meegemaakt dat er toch tofu bijgedaan werd, ondanks mijn opmerking dit niet te doen, of werden cashews niet toegevoegd, of was bijvoorbeeld het eten niet echt pittig, terwijl dit wel bij het gerecht hoort. De afgelopen paar keer is het weer structureel goed. Smaakt klopt, cashews zitten erbij, geen tofu. Heel fijn. De bezorging is altijd top. Niet alleen omdat de maaltijd altijd binnen aanzienlijke tijd bezorgd wordt, maar de bezorgers zelf zijn stuk voor stuk prettig en vriendelijk. Aanrader dus :)

Diana
2 agosto 2021

Meer dan lekker, hier komen wij zeker terug!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heleen Karsdorp
1 agosto 2021

Heerlijk eten, mooie porties en netjes verpakt! :-) Als je op de website aanklikt voor een bepaald gerecht om te weten wat er nog meer bij zit (lees verder...), moet je eerst verder selecteren alsof je het wil hebben om dan pas het hele verhaal te zien. Dat is een beetje omslachtig. Ook duurde het even voordat we begrepen, dat je de vegetarische basis kunt aanpassen naar kip, rund enz. zonder dat het meteen "extra" kip wordt. Voor de rest is't eten allemaal heerlijk en het heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding.

Tim
31 julho 2021

Heerlijk!

Fiona
25 julho 2021

We hebben weer gesmuld van onze maaltijden, lekker op tijd en goede temperatuur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
24 julho 2021
Sophie
24 julho 2021
Nicole
23 julho 2021

Yummie!

Nathalie
20 julho 2021

Was weer heerlijk

EL
19 julho 2021

altijd lekker en op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
19 julho 2021

Het was heerlijk en super snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Hoven
18 julho 2021

Prima dit eten is een aanrader voor herhaling vatbaar, Thaise Tafel het was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin Jongerden
17 julho 2021

Ik heb weer genoten van mijn green curry en viskoekjes. Alleen zaten er deze keer geen Thaise aubergines in het gerecht, die ik juist zo lekker vind. En die ook in de omschrijving staan. Maar geen probleem, ik heb sowieso heerlijk gegeten. Ik zie en proef ze de volgende keer vast wel weer. :)

Sonny
15 julho 2021

Top

Anoniem
11 julho 2021

Altijd goed. Simpel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brechje
10 julho 2021

Eten was weer erg lekker! 1 medium portie is meer dan genoeg.

Tim
10 julho 2021

Heerlijk!

Monique
9 julho 2021

Weer heerlijk gegeten! Bezorging op tijd

Marcelino
29 junho 2021

Was weer een lekkere maaltijd en precies op tijd bezorgd! :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sonny
28 junho 2021
Tim
28 junho 2021

Lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harry
27 junho 2021

Goede portie en erg lekker en warm

Adam
26 junho 2021

Simply the best!🙂

Cherish
26 junho 2021

Eten was zoals altijd weer heerlijk! Dank!

Olga
20 junho 2021

Het was weer heerlijk. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Albert
19 junho 2021

De phad med ma-muang was weer heel goed. De smaak van de Paneang curry is heerlijk, maar de portie leek niet large maar medium en de saus leek dit keer dunner dan anders.

Daniël
18 junho 2021

Blijft voor herhaling vatbaar wat ik ook neem.

J Hoven
14 junho 2021

Heerlijk snel bezorgt en lekker warm wij zijn zeer tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Soe
14 junho 2021
E. P.
11 junho 2021

Het was snel bezorgd, heel goed warm en buitengewoon lekker!

Marion Zuidam
6 junho 2021

Goede kwaliteit voor een goede prijs. En een snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar!

Anoniem
6 junho 2021
SAS
6 junho 2021

HEERLIJK

Sonny
5 junho 2021

Top!

GT
5 junho 2021

TOP Phad Thai tofu!!

Yvonne
3 junho 2021

goede avond we waren heel tevreden met onze bestelling en de qualiteit van het eten alleen een klein ding ging mis 143 was met kip geleverd in plaats van tofu :-(

Suzanne
1 junho 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd

Geer Kamerbeek
29 maio 2021

Heerlijk!

Anne
29 maio 2021

Deze keer waren we iets minder tevreden. De extra groenten waren niet te bekennen en ook waren het wel erg weinig garnalen deze keer. Smaak en bezorging wel weer prima!

Karin
28 maio 2021

Erg lekker weer allemaal en riante porties

Robin
24 maio 2021

Altijd lekker! Deze keer de green curry. Heerlijk van gesmuld. En snel bezorgd zoals altijd. Wat een luxe weer om zo’n fijn maaltje thuisbezorgd te krijgen.

a.van der vliet
24 maio 2021
Rik
24 maio 2021

Zoals altijd weer lekker! Absoluut een aanrader. De saté is een van de lekkerste die je kunt krijgen.

Roger
24 maio 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Bestelling op tijd en echt lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jordan
22 maio 2021

Heerlijk gegeten!

Bianca
20 maio 2021

Snelle bezorging en erg lekkere Pad thai